Torna el Poesia a les Caves de Sant Sadurní

El festival arriba a la 13ena edició reivindicant la poesia catalana, viva, també femenina i professional així com el el cava i el territori

Sant Sadurní acollirà de nou el Festival Poesia a les Caves, del 7 al 28 de maig,una iniciativa impulsada pel poeta sadurninenc Santi Borrell i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní i que l’any passat no es va poder dur a terme a causa de la crisi sanitària.

La d’enguany és la 13ena edició d’un festival consolidat que cada divendres de maig farà vibrar la poesia en la penombra de les caves, en aquesta ocasió amb una novetat: la darrera de les sessions tindrà lloc al Pati de Can Guineu, un espai que a partir de finals de maig es convertirà en un punt neuràlgic de les activitats de la vila.


Totes les sessions seguiran estrictament les mesures COVID19 i, per tant, per a poder accedir s’haurà de demanar cita prèvia.

Els recitals es faran els divendres 7, 14, 21 i 28 de maig a les 20h; el divendres 21 també s’ha programat una sessió  de Poesia infantil a les caves, a càrrec dels infants participants al Taller de Poesia Infantil realitzat a la Biblioteca.