Sala ha destacat que cada celler oferirà una proposta especial i diferenciada que, més enllà de les tradicionals visites a les seves instal·lacions o el tast dels primers mosts, comptarà amb un pícnic entre vinyes en entorns de privilegi a l’aire lliure i degustant un vi de cada celler.
Degut a les restriccions de la pandèmia, els aforaments seran reduïts a tots els cellers i s’haurà de reservar prèviament al web del Consorci de Promoció Turística del Penedès. Sala ha destacat que el fet d’haver de reservar pot servir als visitants per planificar la jornada amb temps i complementar el pícnic amb d’altres activitats enoturístiques a la zona.
Ramon Riera ha destacat que l’edició de l’any passat, tot i comptar amb menys cellers, va ser un èxit i ha dit estar convençut que aquest any també ho serà perquè la gent vol fer activitats a l’aire lliure i en espais oberts. Sobre les possibles noves restriccions per contenir l’onada de contagis de covid-19, Riera no creu que els afectin perquè el que proposa la Festa de la verema són activitats a l’aire lliure, en grups reduïts i on sempre es respecta la distància de seguretat. Tampoc els afectarà, ha afegit, un hipotètic descens del nombre de turistes estrangers perquè el seu públic objectiu és majoritàriament de proximitat.
Els representants dels cellers participants han destacat que aquesta nova iniciativa demostra la unió del sector per “fer territori” cuidant l’entorn i oferint activitats atractives als visitants.
Enguany, els cellers participants son Carol Vallès, Can Marlès, Jean Leon, Sumarroca, Giró del Gorner, Can Suriol, Eudald Massana Noya, Batllori, Família Torres, Giró Ribot, Vilarnau i Rovellats.