Una nova activitat de natura a Sant Pau centrada en la geologia aquest dissabte

Aquesta acció forma part del programa "Capvespres a Sant Pau"

Imatge d'una vinya. (Foto: cedida)

Aquest dissabte 18 de juliol tindrà lloc una nova activitat de natura a Sant Pau dins la programació “Capvespres a Sant Pau” centrada en la geologia. La muntanya de Sant Pau està formada per roques calcàries que es trobaven en un mar interior d’aigües càlides fa 18 milions d’anys, fet que facilita l’observació de fòssils d’organismes marins, entre d’altres peculiaritats.

Aquesta activitat ens portarà a conèixer de primera mà la geologia del Penedès i, en concret, de la muntanya de Sant Pau, descobrint-hi els elements que la natura ha conservat durant milions d’anys. El guiatge anirà a càrrec de Quatre Passes Serveis Ambientals. El lloc de trobada és el camí de Pacs o dels Pegats, a les 7 del vespre. Aquesta passejada forma part d’un conjunt de visites, una per a cada dissabte de juliol, on la muntanya de Sant Pau, la natura i les famílies són les protagonistes.

La visita té un cost de 6’50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. Per a majors de 65 anys, infants d’entre 4 i 11 anys i discapacitats: 50% de descompte. És imprescindible fer la reserva prèvia: www.turismevilafranca.com/ca/agenda/capvespres-a-sant-pau. Més informació a turisme@vilafranca.org o 938 181 254.

Caldrà complir les mesures de seguretat i higiene obligatòries per la COVID19 (portar mascareta de protecció, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions del/de la guia).