El Consell Comarcal presenta un nou web per a la promoció turística al Baix Penedès

El web, www.turismebaixpenedes.cat, té la vocació de ser una finestra atractiva i útil pel visitant donant-li tota la informació de l'extensa oferta que pot gaudir al Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès estrena nova pàgina web de turisme, amb vocació de ser una finestra atractiva i útil pel visitant que pot rebre la comarca. El portal s’ha presentat als mitjans de comunicació aquest divendres al matí, amb la presència de la consellera comarcal d’Ocupació, Maria Jesús Sequera, i la tècnica de turisme que l’ha elaborat, Anaïs Crespo. Tal i com ha destacat la consellera, és molt important donar importància als actius que tenim com a comarca, i oferir al visitant l’extensa oferta que pot gaudir al Baix Penedès’.

El web, www.turismebaixpenedes.cat, inclou serveis, gastronomia, allotjaments, vins i cellers, així com secció d’agenda i notícies, i enllaços d’interès.

Per a poder tirar endavant aquest nou servei virtual, el CCBP ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Un cop realitzada aquesta pàgina web, el departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès es reunirà amb empreses de la zona per tal que s’animin a programar activitats turístiques al llarg de tot l’any, i així aconseguir desestacionalitzar el turisme.