El 3r repte turístic comarcal té l’oli com a protagonista

A partir d'aquest dijous 23 de novembre, i fins el 23 de desembre, el tercer repte d'Enoturisme Actiu convida a l'usuari a redescobrir l'oli i les seves excel·lents propietats

En plena temporada d’elaboració de l’oli novell, el tercer repte inclòs en el projecte
Enoturisme Actiu Baix Penedès té com a protagonista aquest producte d’alta qualitat.
A partir d’aquest dijous 23 de novembre, i fins el 23 de desembre, el tercer repte
d’Enoturisme Actiu convida a l’usuari a redescobrir l’oli i les seves excel·lents
propietats, provinent de les oliveres baixpenedesenques. Per aquest motiu, el repte
passa a anomenar-se ‘OliTurisme Actiu’.
La mecànica és igual a les anteriors: aquell participant que sumi 500 punts (1 punt
equival a 10 calories), entrarà al sorteig d’un lot de productes relacionats amb l’oli i 2
visites per a 2 persones a la Cooperativa Agrícola de Calafell. Només pel fet de
participar, ja s’enduen un 10€ de descompte en productes d’oli a la Agrobotiga de
Calafell.
El mecanisme per poder participar al projecte és a través de la web
www.enoturismeactiubaixpenedes.cat i l’aplicació WeFitter (aplicació compatible amb
dispositius de monitorització esportiva com Runtastic, Garmin, Polar…).
El primer dels reptes es va iniciar el 27 de juliol, al voltant dels cellers Avgvsvtvs Fvrum,
del Vendrell. El segon repte va ser al celler Mas Perdut, de Santa Oliva, i aquest tercer
repte vol continuar potenciant productes de la comarca.