Els Mossos d’Esquadra detenen un home al Vendrell per quatre robatoris amb força al Baix Penedès

El detingut, amb 4 antecedents policials, ha passat avui dijous a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell

Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir aquest dilluns un home de 21 anys, de nacionalitat dominicana i veí de Barcelona, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a domicili i un a interior de vehicle.

El darrer fet va tenir lloc aquest dilluns al matí al Vendrell. Un veí va alertar els mossos que havia vist com un home aliè al seu edifici baixava per l’escala. Quan el veí va pujar al primer pis, va veure que la porta d’un dels immobles es trobava oberta.

Diverses patrulles van arribar al lloc i van comprovar que a l’interior del pis no hi havia ningú i que les estances estaven regirades. Els mossos van observar que la finestra del menjador estava forçada i la porta principal també presentava danys.

Amb la informació recollida al lloc, els agents van fer recerca per la zona i van localitzar al carrer de l’Estació del Vendrell el presumpte autor. En l’escorcoll els mossos li van trobar objectes procedents del robatori.

Relacionat amb tres robatoris més al Baix Penedès

Els Mossos d’Esquadra ja havien detingut aquest home el passat 29 de novembre per un altre robatori amb força. En aquella ocasió, els investigadors havien recuperat una sèrie d’objectes que la víctima del robatori no va reconèixer.

A partir dels objectes recuperats i d’altres gestions, els investigadors han pogut determinar que l’home seria també l’autor d’un robatori amb força a Coma-ruga el passat 13 de novembre, un robatori a interior de vehicle a Calafell el passat 22 de novembre i un tercer robatori al Vendrell el passat 4 de desembre.

El detingut, amb 4 antecedents policials, ha passat avui dijous a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.