En llibertat quatre joves, un d’ells menor, denunciats per una agressió sexual al Baix Penedès

La noia es va despertar adolorida i sense recordar res després d'estar de festa en un pis amb les seves amigues i un grup de nois

Imatge recurs dels Mossos d'Esquadra.

Quatre joves, un d’ells menor veïns del Vendrell van quedar en llibertat ahir dimecres després de passar a disposició judicial i de la fiscalia de menors per una denúncia per agressió sexual al Vendrell el 22 d’agost. Un grup de nois i un altre de noies es van conèixer de nit i van decidir anar al pis d’una d’elles per continuar la festa. Allà haurien begut i consumit cocaïna. La denunciant es va despertar adolorida i sense recordar res del que havia passat. Va anar a un centre mèdic i allà li van detectar ferides compatibles amb una violació, motiu pel qual va presentar denúncia. Els Mossos d’Esquadra van detenir tres dels joves el 9 de setembre, i el quart l’endemà.

Dos són de nacionalitat espanyola i l’altre marroquina. Segons ha informat el TSJC, la causa està oberta per un suposat delicte d’agressió o abús sexual.

El jutjat d’instrucció número 5 del Vendrell, en funcions de guàrdia, els va deixar a tots tres en llibertat provisional. A un d’ells li va imposar les mesures cautelars de compareixences cada quinze dies al jutjat, retirada de passaport i prohibició de sortir del país, i prohibició de comunicar-se i aproximar-se a una distància de 300 metres de la víctima. Els altres dos hauran d’estar a disposició del jutjat sempre que siguin cridats.

El jutjat s’inhibirà properament en el jutjat d’instrucció número 2 del Vendrell, que n’assumirà la instrucció en ser l’òrgan competent per la data dels fets.