Detingut un menor tutelat acusat d’abusar d’una noia en un alberg de Coma-ruga

El noi s’haurà de sotmetre a una prova radiològica perquè se’n pugui determinar l’edat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor tutelat per la Generalitat per un delicte contra la llibertat sexual contra una altra menor, segons ha avançat la Cadena SER i fonts policials. Els fets es van produir cap a les nou de la nit de dimecres passat a l’alberg Santa Maria del Mar de Coma-ruga. L’arrestat és un menor estranger no acompanyat (MENA) que s’allotjava, juntament amb més joves, en aquest centre gestionat per l’Agència Catalana de Joventut. El menor hauria fet tocaments a una noia que té menys de setze anys. En els fets també s’hi va veure implicat un altre noi que en té menys de catorze i que, per tant, és inimputable.
La víctima formava part d’un grup de joves estrangers que estava de colònies en aquest alberg de Coma-ruga. La noia va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra, per la qual cosa els agents van arrestar el menor.

Posteriorment, la policia va lliurar les diligències al jutjat de guàrdia del Vendrell, el qual ha acordat sotmetre el denunciat a una prova radiològica del canell per determinar-ne l’edat.

Poder esclarir si el noi és menor o major de 16 anys determinarà el grau de l’acusació i la condemna que pugui recaure sobre ell.