Els CDR passen a l’acció al Baix Penedès aixecant les barreres de l’AP7 al Vendrell

Aquesta acció coordinada pels CDR en diferents peatges de la xarxa d'autopistes, es va dur a terme sense que els Mossos d'Esquadra arribessin a intervenir.

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) van obrir cap a quarts de sis de la tarda d’aquest passat diumenge 1 d’abril, les barreres dels peatges de l’AP-7 del Vendrell, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, segons ha informat a la concessionària Abertis. Des d’aleshores, els conductors passen pel peatge sense pagar. L’acció dels CDR s’emmarca en una crida a no pagar els peatges de les autopistes en l’operació tornada de Setmana Santa. Amb el lema “No manaran a ningú si nosaltres no els obeïm” s’ha batejat com la “primera acció directa de desobediència civil massiva”.

Segons el Servei Català de Trànsit, els talls van durar entre una hora i dues hores, i els mateixos no van generar problemes de circulació.

Aquesta acció coordinada pels CDR en diferents peatges de la xarxa d’autopistes, es va dur a terme sense que els Mossos d’Esquadra arribessin a intervenir.