BNY un nou Banyeres denuncia un boicot contra la seva candidatura

Algú aliè a aquesta formació ha enviat correus electrònics des d'un compte fals amb un vídeo electoral del BNY en la jornada de reflexió. Aquests fets ja estan denunciats als mossos d'esquadra i la Junta Electoral

Imatge de recurs de Banyeres del Penedès. Foto: Lluís Tamayo

Ahir a la nit en plena jornada de reflexió, alguns banyerencs i banyerenques van rebre un mail simulant un compte de correu electrònic del grup polític BNY – Un Nou Banyeres fent servir un dels seus vídeos que va llençar durant la campanya electoral. El correu electrònic des del que es va enviar aquests e-mails és [email protected].

Aquest matí el BNY – Un Nou Banyeres, sent coneixedor d’aquest acte poc ètic i il·legal, ha tramitat la corresponent denuncia als Mossos d’Esquadra i a la Junta Electoral, així com als serveis jurídics d’Acord Municipal.

Des del BNY – Un Nou Banyeres han indicat que “aquest acte no pot quedar impune i convidem a tothom que hagi rebut aquest correu electrònic faci la corresponent denúncia als Mossos d’Esquadra, ja que s’està vulnerant la protecció de dades i volem saber qui ha estat el responsable o responsables d’aquest acte fraudulent que vulnera els drets de les persones i d’exercir la llibertat de vot”.