Torna el Concurs de Fotografia Instagram de la Festa Major de l’Arboç

Els participants només hauran de penjar les seves fotografies amb l’etiqueta #FMlArboç19. El Guanyador s’endurà un sopar per a dues persones en un restaurant de la vila i la fotografia guanyadora formarà part del programa d’actes de la Festa Major 2020

Imatge de la foto guanyadora l’any 2018. Foto: Aj. de l’Arboç

Després de l’èxit de convocatòria i participació que van suposar les 4 edicions anteriors del Concurs de Fotografia d’Instagram de la Festa Major de l’Arboç, aquest any l’Ajuntament de l’Arboç ha decidit repetir l’experiència convocant la V edició d’aquest concurs a la xarxa social més de moda. En aquesta edició, el guanyador tindrà un premi molt especial; la seva fotografia formarà part del Programa d’actes de la Festa Major 2020, i a més s’endurà un sopar per a dues persones en un restaurant de l’Arboç.

Per participar-hi només caldrà penjar les seves fotografies amb l’etiqueta #FMlArboç19. Cal destacar la gran qualitat de les fotografies presentades en les anteriors edicions del concurs d’Instagram,  per això en aquesta edició hi haurà un 1er premi, un 2on premi i un 3er premi i s’han creat diferents mencions especials. 

Properament estaran disponibles a la plana web municipal www.arbocenc.cat les bases del “Concurs de Fotografia d’Instagram de la Festa Major de l’Arboç 2019”. Aquest concurs és organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç.