Torna el Cicle Gaudí de Cinema Català a la Bisbal del Penedès

Serà el pròxim dia 29 de setembre, a les 19h i es projectarà la pel·lícula ‘Els dies que vindran’

Imatge del cartell de la la pel·lícula ‘Els dies que vindran’. Foto: Cedida

El pròxim diumenge 29 de setembre torna el Cicle Gaudí de Cinema Català a la Bisbal del Penedès. A partir de les 19h s’hi podrà veure la pel·lícula “Els dies que vindran” a l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC).

“Els dies que vindran” es va estrenar el juny de 2019 i és un llargmetratge que relata l’embaràs de la Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer). Gairebé no han tingut temps d’acostumar-se a estar junts i, ara, passaran de ser dos a ser tres. Aquest drama romàntic, dirigit per Carlos Marquès-Marcet (10.000km, Tierra firme…) s’ha estrenat enguany i ja ha rebut la Bisnaga d’Or a la millor pel·lícula i la de plata a millor director (Carlos Marqués-Marcet) i a la millor actriu (María Rodríguez Soto) al Festival de Màlaga, celebrat el passat mes de març.

La Bisbal del Penedès es va afegir al Cicle Gaudí de cinema català l’abril de 2017 amb l’objectiu d’apropar el cinema fet a Catalunya als bisbalencs i les bisbalenques. Des d’aleshores, ha projectat més d’una vintena de llargmetratges i només ha aturat les sessions durant els mesos de juliol i agost.

El preu de l’entrada per al públic general és de 4,5€ i per a aquells usuaris que presentin el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal del Penedès o el Carnet Jove, té un cost de 3€. Quant a la recaptació, aquesta es destina a aquella entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions. La tria es fa mitjançant sorteig. Al setembre, l’entitat que vendrà les entrades serà Geganters i Grallers de la Societat Cultural Recreativa Bisbalenca.