S’obre el període de preinscripció al centre de formació d’adults Dolors Paul

Per al curs vinent, el CFA Dolors Paul recupera els cursos d’alfabetització, adreçats a persones nouvingudes i/o que necessiten aprendre a llegir i escriure

El 19 de juny s’obre el període de preinscripció al Centre de formació d’adults Dolors Paul. Fins al 27 de juny les persones interessades en matricular-se al curs de graduat en educació secundària o en els cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior i de grau mitjà poden adreçar-se a l’escola per reservar la seva plaça. L’horari d’atenció serà, de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores, i dimarts i dijous, de 16 a 19 hores. La documentació bàsica a presentar és la següent: dues fotografies mida carnet, una fotocòpia de la targeta sanitària i una fotocòpia del DNI. A més, en el cas del curs del GES, cal presentar l’expedient acadèmic per tal de definir l’itinerari de cada estudiant.

Així doncs, als cursos d’anglès inicial (A.1 i A.2.1) s’afegeixen un curs de preparació per a l’obtenció del First certificate i un curs d’alemany inicial, a més d’un espai de conversa en anglès. També es recuperen els cursos de català i castellà inicials i diferents cursos d’iniciació a les noves tecnologies. Amb aquesta oferta, l’escola pretèn arribar a un públic més ampli i donar resposta a les necessitats formatives de l’entorn. La matriculació per aquests cursos es durà a terme durant el mes de setembre.