S’inicia la implantació d’un nou sistema de contenidors intel·ligents a Bellvei

A partir del 30 de setembre i durant el mes d’octubre es durà a terme una campanya per fer arribar tota la informació necessària per poder iniciar la implantació del nou sistema de contenidors

Imatge corporativa. (Cedida)

L’Ajuntament de Bellvei i ECOBP han signat un acord perquè a partir del 4 de novembre entri en funcionament el Reciclatge intel·ligent, un nou sistema de contenidors amb sistema d’obertura mitjançant targeta magnètica per a la recollida selectiva municipal de Bellvei, amb l’excepció del polígon industrial Els Massets on s’implantarà la recollida selectiva porta a porta.

El motiu de la implantació d’aquest nou sistema és assolir els objectius marcats per les directrius del programa PRECAT 2020 (Programa General de Prevenció i Gestió de Residus i Recursos de Catalunya 2013-2020).

CAMPANYA INFORMATIVA

A partir del 30 de setembre i durant el mes d’octubre es durà a terme una campanya de comunicació per fer arribar tota la informació necessària per poder iniciar de forma correcta la implantació del nou sistema de contenidors.

Entre d’altres accions es preveu la realització de sessions i punts informatius itinerants per donar informació sobre el nou sistema de contenidors, resoldre dubtes i fer entrega del kit del reciclatge intel·ligent: targeta d’usuària, 2 cubells de recollida i material informatiu del servei de recollida.

Sessions informatives:

  • Dilluns 30 de setembre, a les 20h, al Centre Cívic La Patronal
  • Divendres 25 d’octubre, a les 20h, al Centre Cívic La Muga

Punts informatius: 

  • Dimarts 1 d’octubre, de 9:30h a 13:30h i de 17h a 20h, al davant de CaixaBank (Av. de la Mare de Déu de l’Assumpció, 2)
  • Dilluns 7 d’octubre, de 9:30h a 13.30 i de 17h a 20h, al davant del supermercat Condis (Av. de la Mare de Déu de l’Assumpció, 37)
  • Divendres 11 d’octubre, de 9:30h a 13.30 i de 17h a 20h, al davant del Centre Cívic La Muga (Urb. Baronia del Mar)
  • Dissabte 19 d’octubre, de 9:30h a 13.30 i de 17h a 20h, al davant del Centre Cívic La Muga (Urb. Baronia del Mar)