Sant Jaume dels Domenys es bolca per la Marató de TV3 i recull 3.600 euros

Diferents entitats i associacions del municipi van col·laborar perquè la recaptació de la Marató fos un èxit

El gruix dels actes es van fer el diumenge, 16 de desembre, coincidint amb la jornada solidària  en favor de la Fundació La Marató de TV3, que destinarà la recaptació al finançament de projectes d’investigació per la lluita contra el càncer.

L’Associació de Dones La Llinyola va coordinar la majoria de les activitats que les associacions van organitzar al municipi i va impulsar el Mercat de productes casolans i artesanals.  Les associacions que es van sumar a la iniciativa de La Llinyola van recaptar 3.000 € en les diferents activitats que van dinamitzar.

Cellers Domenys va fer entrega d’un lot i una col·laboradora, dues garrafes d’oli, per sortejar. La Parròquia de Sant Jaume i l’Ajuntament van cedir els espais.

D’altra banda, l’AMPA de l’escola els Quatre Vents es va afegir a les activitats organitzades pel Consell Esportiu del Baix Penedès en la 8a Jornada Solidària Esport i Cultura i va recaptar 600 € en un esmorzar i la Societat de Lletger amb la representació de l’obra “La teva dona m’enganya” que es va fer el dia 2 de desembre.