La Regidoria de Medi Ambient ha començat a treballar en la creació d’un parc d’esbarjo al Priorat de la Bisbal

El parc estarà ubicat al darrere del Local Social del Priorat i de moment s’hi ha plantat 50 arbres

La Regidoria de Medi Ambient ha començat a treballar en l’arranjament de la part del darrere del Local Social ‘Els quatre vents’ del Priorat de la Bisbal. Fins ara aquesta era una zona de camp a la que no se li donava cap ús i és per això que la regidora de Medi Ambient, Leo Uceda, va plantejar la possibilitat de crear un parc d’esbarjo.

Les obres de condicionament han començat amb la plantació de cinquanta arbres i diversos arbustos i, més endavant, es definiran una sèrie de camins a dins del parc i s’hi instal·laran bancs i papereres. A més, està previst que aquesta zona verda pugui comptar amb barbacoes i aparells per fer esport, dues propostes que van plantejar els veïns durant els Pressupostos Participatius que es van fer l’any passat i que aviat seran una realitat.

La Regidora de Medi Ambient, Leo Uceda, ha explicat que “la idea és que aquesta zona esdevinigui un parc d’esbarjo per passejar i fer exercici físic”. La intenció de la Regidoria de Medi Ambient és finalitzar el projecte durant aquest 2018.