L’opinió dels infants també es té en compte per desenvolupar el futur Parc del Botafoc

Les propostes dels nens i nenes es recolliran en el marc d’un acte que s’ha organitzat per al proper dissabte 25 de març en solidaritat amb el càncer infantil

El proper dissabte 25 de març, de 16 a 20 h, a la plaça Nova, tindrà lloc l’acte “Junts guanyarem. Invencibles 2017” en solidaritat amb el càncer infantil, organitzat per Urban i Mambo i Junts Guanyarem (integradors socials de l’escola Narcís Oller de Valls), amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell, La Ballaruga i moltes entitats del municipi.

Durant tota la tarda hi haurà exhibicions d’escoles de ball, tallers infantils, jocs per a adolescents i adults, sortejos, obsequis i moltes sorpreses, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

I una de les activitats que estan programades és la recollida de l’opinió dels nens i nenes, menors de 12 anys, per al desenvolupament del parc del Botafoc. Els infants podran expressar la seva opinió sobre un dibuix mitjançant la tècnica del collage.

Davant de la previsió meteorològica per al cap de setmana, en cas de pluja, caldrà estar atents a les xarxes socials per si l’acte es trasllada en un espai tancat o si es posposa a una altra data.