L’Arboç inicia una campanya de sensibilització contra les agressions sexistes i el consum d’alcohol durant la Festa Major

Amb el lema de #noésno, l‘Ajuntament de l’Arboç comparteix aquesta campanya de prevenció de conductes sexistes en l’oci del poble, especialment en contextos festius i nocturns

Amb la voluntat de vetllar per unes festes que garanteixin la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries, l’Ajuntament impulsa aquesta iniciativa per prevenir les actituds sexistes i alertar sobre les conseqüències del consum excessiu de begudes alcohòliques.

L’Ajuntament de l’Arboç inicia una campanya de sensibilització adreçada a conscienciar contra les agressions sexistes i per seguir treballant contra el consum irresponsable de begudes alcohòliques. El consistori ha editat dos cartells informatius que es compartiran a través de les xarxes socials durant el període festiu.

Per una banda, amb el lema de #noésno, l‘Ajuntament de l’Arboç comparteix aquesta campanya de prevenció de conductes sexistes en l’oci del poble, especialment en contextos festius i nocturns. L’objectiu és actuar sobre els abusos sexuals de baixa intensitat i prevenir l’assetjament davant pràctiques sexistes, com els comentaris sexuals incòmodes, tocaments no consentits o la insistència davant d’una negativa. En cas de trobar-se en una situació d’aquest tipus, el consistori informa que el servei d’atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores del dia.

De l’altra banda, al mateix temps, el consistori inicia també una campanya sobre el consum responsable de begudes alcohòliques, i edita també un cartell informatiu amb recomanacions per a la Festa Major sobre el consum d’alcohol. La campanya promou una conducta responsable, no agafar el cotxe si s’ha begut alcohol i evitar que els amics condueixin si no estan en condicions de fer-ho, entre altres consells. Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç; http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/a/alcohol/alcohol/ .

L’Ajuntament, doncs, anima els veïns i veïnes a gaudir d’una Festa Major de l’Arboç igualitària i segura, amb responsabilitat de totes i tots.