L’Ajuntament de la Bisbal signa un conveni de col·laboració amb la FEGP

Aquesta col·laboració permetrà crear sinergies en àmbits com l’emprenedoria i la capacitació de professionals

Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

L’alcaldessa i Regidora d’Ocupació a l’Ajuntament de la Bisbal, Agnès Ferré, i el president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, han signat un conveni de col·laboració aquest dilluns 5 de març de 2018, després que el passat 22 de febrer fos aprovat per Junta de Govern.

Es tracta d’un conveni que servirà per desenvolupar programes d’actuació i suport en relació amb l’emprenedoria, la retenció i atracció de talent emprenedor i creatiu, la formació de capital humà i, en general, potenciar les iniciatives empresarials del municipi.

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) és una organització empresarial de base associativa, de règim assembleari i lliure afiliació que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal: Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf i que és fruit de la recent fusió entre l’Associació d’Empresaris del Penedès-Garraf i la Unió Empresarial del Penedès. Segons el president de l’organització empresarial, Martí Sistané, l’entitat compta amb més de 1.000 empreses associades i treballa per “donar assessorament i cobertura a les empreses en tots els aspectes, com ara la informació legal”. A més, des de la FEGP també fan d’interlocutors entre l’administració i l’empresa i compten amb l’Escola de Direcció d’Empreses “que fa sis anys que funciona i tenim un ampli espectre en formació que també és un dels elements importants per a les empreses: la capacitació constant de les persones i adaptar les seves necessitats als perfils que hi ha al mercat”. Sistané ha explicat que el conveni que s’ha signat és per “crear sinergies entre les necessitats que hi pugui haver al municipi i tot el que pugui oferir la Federació”.

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha explicat que “la Federació es va posar en contacte amb l’Ajuntament, arran de la feina que s’està fent des del SOM Bisbal i del creixement que està experimentant el polígon industrial, per signar un conveni de col·laboració”. En aquest sentit ha afegit que des de la Federació “ofereixen treballar conjuntament amb la borsa de treball” però també compten amb una àmplia oferta en els àmbits de formació ocupacional i la formació d’autònoms i comerciants locals.

L’acte de signatura també ha comptat amb la presència de la directora de la FEGP, Míriam Sánchez;  el secretari General de la FEGP, Isidre Also; Glòria Planas, membre de la Junta Directiva de la FEGP; i Arantzazu Longares, tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal.