L’Activitat de Reiki fa una donació a la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç.

L’altre meitat de la recaptació s’ha destinat a la Fundació Campaner, dedicada a millorar les condicions de vida i combatre les malalties que afecten a la infància a l’Àfrica

Recentment, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç va rebre una donació econòmica corresponent a la meitat de la recaptació de l’activitat de Reiki que es ve desenvolupant ja fa més de quatre anys als locals del carrer Àngel Guimerà de l’Arboç, darrera de l’Escola de Puntaires. L’altre meitat de la recaptació s’ha destinat a la Fundació Campaner, dedicada a millorar les condicions de vida i combatre les malalties que afecten a la infància a l’Àfrica. La Júlia, la Lola i la Cristina, les tres persones que desenvolupen aquesta activitat de sanació van fer lliurament d’aquesta quantitat a la Sra. Montserrat Pérez, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, i a la Sra. Yolanda Amaya, treballadora social municipal.

L’Ajuntament de l’Arboç expressa públicament el seu agraïment per aquesta donació i recorda a tots els interessats en rebre una sessió de Reiki que només cal que concertin hora trucant a algun dels següents telèfons de contacte 977 670 330 o 669 423 779 (Júlia), o 605 224 927 (Cristina). L’Activitat de Reiki es realitza tots els dilluns del mes de les 6 a les 8 de la tarda.