La Comissió Executiva de Gent Gran recupera la trobada comarcal

L'acte va comptar amb el suport del Consell Comarcal del Baix Penedès, dels ajuntaments d'Albinyana, la Bisbal del Penedès, Bonastre i Masllorenç, i també de l'Obra Social de CaixaBank. Nombrosos voluntaris del municipi de Bonastre i de les llars participants van col·laborar en la trobada

Aquest passat dissabte 30 de setembre 4 associacions de gent gran del Baix Penedès han participat d’una trobada, al municipi de Bonastre, organitzada per la Comissió Executiva de la Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Penedès. A les 10 del matí l’alcalde del municipi de Bonastre, David Godall, i el president de la Llar d’Avis del mateix municipi, Andreu Torrents, van fer la benvinguda a tots els assistents, que venien del propi municipi i de la Bisbal del Penedès, Albinyana i Masllorenç. Seguidament, es van realitzar visites guiades al municipi, i també es van organitzar partides de petanca i bitlla catalana, abans de fer un tast de vins de cellers del municipi.
Després del tast de vins, es va fer el dinar de germanor, al qual van assistir més de 200 persones, i que l’organització qualifica de tot un èxit. Finalment, en l’acte de cloenda, la presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Serramià, va agrair als organitzadors i als voluntaris/es tota la feina feta, i va encoratjar-los a realitzar futures trobades.
L’acte va comptar amb el suport del Consell Comarcal del Baix Penedès, dels ajuntaments d’Albinyana, la Bisbal del Penedès, Bonastre i Masllorenç, i també de l’Obra Social de CaixaBank. Nombrosos voluntaris del municipi de Bonastre i de les llars participants van col·laborar en la trobada.
L’objectiu de la Comissió Executiva de la Gent Gran és poder donar continuïtat a aquest acte en els propers anys, arribant a d’altres municipis de la comarca, evitant que es torni a perdre un esdeveniment que s’anava repetint any rere any fins que, arran de la crisi, va deixar de realitzar-se a la comarca.