La Bisbal del Penedès s’ha adherit un any més a l’European Clean Up Day

El passat dissabte es van recollir més de 15 bosses de deixalles del torrent

Imatge del Clean Up Day de La Bisbal del Penedès. Foto: Cedida

La Bisbal del Penedès s’ha adherit per quart any consecutiu a l’European Clean Up Day, l’operació de neteja que es du a terme a tota Europa amb l’objectiu de sensibilitzar en termes de protecció del medi ambient, crear consciència sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i combatre els comportaments incívics amb el nostre entorn.

L’acció, que va tenir lloc el passat dissabte 11 de maig al matí, va consistir en netejar el torrent, és a dir, la Riera de la Bisbal, al seu pas pel nucli de la vila. Durant el transcurs de l’activitat els participants en l’activitat van omplir més de 15 bosses, majoritàriament amb plàstics, llaunes i rebuig.

L’European Clean Up Day és una activitat que s’organitza en el mar ce la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i que persegueix els objectius de conscienciar sobre la importància de la prevenció i la bona gestió dels residus i fer pedagogia sobre tot allò que es pot fer per reduir la quantitat de residus generats, potenciant la reutilització i el reciclatge entre la ciutadania.