La fibra òptica arriba a Sant Jaume dels Domenys

L’operadora Adamo Telecom i l’Ajuntament han arribat a un acord per fer possible aquesta actuació, que proporcionarà servei a més de 1.500 llars del poble.

L’operadora Adamo Telecom i l’Ajuntament han arribat a un acord per fer possible aquesta actuació, que proporcionarà servei a més de 1.500 llars del poble.

Per tal de d’informar sobre el desplegament de Fibra Òptica d’Adamo, oferirem una sessió informativa de tot el procediment el pròxim 14 de desembre a la Sala d’actes de Cellers Domenys a les 19h .

L’empresa de telecomunicacions Adamo iniciarà el desplegament de xarxa de Fibra Òptica el primer trimestre de 2018 i, gràcies a aquesta actuació, els veïns que hi estiguin interessats podran gaudir de l’Internet més ràpid del país –a una velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 300 Mb de pujada– a preu molt competitiu. El servei inclou, a més a més, Atenció al Client a través de personal altament qualificat i la possibilitat de contractar també serveis de telefonia fixa i mòbil.

Això suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d’accés a Internet a totes les llars i les empreses del poble, servei clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants.

El projecte ha estat possible gràcies a la resposta veïnal a la iniciativa Adamo Fiberhoods. Les persones registrades a https://fiberhood.adamo.es/tarragona/sant-jaume-dels-domenys gaudiran de condicions especials, però aviat es tancarà la possibilitat de registrar-se.

Adamo té previst finalitzar els treballs d’estesa del cablejat de Fibra Òptica a finals del segon trimestre de l’any 2018, moment en què totes les llars gaudiran ja de connexió.

Com a operador de telecomunicacions, és important per a nosaltres proveir un servei de molt alta qualitat, no solament a les grans capitals. L’Internet de gran capacitat no és un luxe, és una necessitat per poder ser competitiu en el futur” comenta Fredrik Gillstrom, CEO d’Adamo Telecom Iberia S.A.U.

Si esteu interessats a contractar els serveis d’Adamo podeu trobar més informació a https://fiberhood.adamo.es/tarragona/sant-jaume-dels-domenys, a www.adamo.es, o contactar-los directament al 900 828 800.