En marxa la 9a campanya BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA al Vendrell

El sorteig dels premis al Vendrell tindrà lloc el dijous 4 de juliol a les 11 h

Durant tot el mes de juny, 219 botigues de nucli antic del Vendrell participen en la novena edició de la campanya BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA, cedint un producte o un servei en forma d’obsequi físic o un val del seu establiment.  El Vendrell és un dels 30 municipis organitzadors d’aquesta campanya, que té tres objectius: dinamitzar el comerç de proximitat als nuclis antics, la promoció dels territoris organitzadors i premiar als compradors.

Durant tot el mes de juny, al local del carrer de Sant Magí, 26,  hi ha l’exposició dels premis que es sortejaran. En aquest sentit, des de l’organització es vol agrair a la propietària del local la seva cessió temporal així com a l’administradora de finques per les gestions que ho han fet possible. La campanya compta enguany, com a novetat, amb la col·laboració de l’Hotel Meridien Ra. En concret, l’hotel regala dinars a l’arrossaria que acaba d’obrir, tractaments i estades per a l’spa. Els dos comerciants que rebin més “M’agrada” al facebook de la campanya https://www.facebook.com/compraralvendrelltepremi/ guanyaran un d’aquests premis. I a l’instagram @xarxabarris, cada mes, de juny a octubre, es sortejaran set premis més cedits per l’hotel Ra, amb una estada amb esmorzar inclosa.

El sorteig dels premis al Vendrell tindrà lloc el dijous 4 de juliol a les 11 h, en directe, en el transcurs de  programa “La Calaixera” de Ràdio el Vendrell.