Els Centres Cívics del Vendrell recullen taps de plàstic amb finalitats solidàries

El Centre cívic L’Estació, ubicat a l’avinguda de Jaume Carner, i el Centre Cívic de Coma-ruga, de l’avinguda de la Generalitat, 32, són dos punts que recullen taps de plàstic a favor de l’Escola d’Educació Especial Xaloc de Sabadell

Imatge d'una de les caixes de recollida de taps. Foto: Cedida

El Centre cívic L’Estació, ubicat a l’avinguda de Jaume Carner, i el Centre Cívic de Coma-ruga, de l’avinguda de la Generalitat, 32, són dos punts que recullen  taps de plàstic a favor de l’Escola d’Educació Especial Xaloc de Sabadell.

Aquest centre educatiu del Vallès Occidental és un centre privat i concertat pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que va ser creat l’any 1970 per donar resposta a l’alumnat amb dificultats intel·lectuals. Els seus alumnes estan entre 3 i 21 anys i majoritàriament presenten una discapacitat mitjana. L’Escola Xaloc destina els diners recaptats a través d’aquesta campanya a diferents projectes socials i educatius per als seus usuaris. En aquest cas la finalitat és aconseguir una cadira de bany adaptada per als seus alumnes. Un  cop aconseguida aquesta fita hi haurà noves propostes adaptades a les necessitats del centre.

 La caixa de cartró destinada a recollir els taps es troba en l’entrada i l’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 21 hores.