El 15 d’agost tindrà lloc la tradicional diada castellera de La Bisbal del Penedès

L’ordre de les actuacions serà: Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls i Colla Vella dels Xiquets de Valls

Aquest dimecres a les 18h ha tingut lloc la presentació de la Diada Castellera del 15 d’agost de La Bisbal del Penedès i el sorteig de l’ordre de les actuacions, que ha quedat de la següent manera:

-Primers en actuar: Castellers de Vilafranca

-Segons en actuar: Colla Joves Xiquets de Valls

-Tercers en actuar: Colla Vella dels Xiquets de Valls

Abans de l’actuació dels Castellers de Vilafranca, els Bous de La Bisbal portaran a plaça el 4d7 i el pd5s.

El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, ha avançat que la intenció és portar el 3d9f, la Td9fm, el 4d9f i el pd8fm a la plaça bisbalenca. De fet ha remarcat que la intenció és poder superar la seva darrera actuació al municipi.

Per la seva banda Francesc Ramon, cap de colla de la Colla de la Colla Joves Xiquets de Valls, ha explicat que la intenció és fer el 2d9, el 3d9, el 4d9 i el pd8fm.

Quant a la Colla Vella dels Xiquets de Valls, el seu cap de colla, Albert Martínez, ha avançat que el castell que molt probablement intentarà la colla a La Bisbal serà el 5d9f.

Durant l’acte l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, es va mostrar satisfeta pel fet que el municipi pugui acollir, com és tradició, una diada d’aquestes característiques i ha mostrat el seu desig perquè la façana de La Societat cada vegada tingui més plaques castelleres commemorant les fites castelleres que s’han assolit a la plaça bisbalenca.

La diada començarà després dels pilars de salutació davant de l’Ajuntament de La Bisbal, que tindran lloc a les 12h del migdia, després de la cercavila del Grup de Geganters i Grallers de la Societat.

Val a dir que el diumenge 13 d’agost a les 11 del matí també hi haurà diada castellera a La Bisbal amb la colla local, els Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Vila-Seca.