Detingut per robatori amb força un home denunciat 8 cops per trencar el confinament a Calafell

El jutge li ha decretat prohibició de sortir de casa sinó és per algun dels motius que recull el Real Decret 463/2020 d’Estat d’alarma

Imatge d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.
El Vendrell en transformació – Ajuntament del Vendrell

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir dimarts un home de 27 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Calafell, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. Hores abans havia estat detingut per la Policia Local de Calafell per desobediència greu, després de trencar el confinament de l’Estat d’Alarma sense causa justificada.

La investigació va començar arran d’un robatori amb força que va tenir lloc la nit del 27 de març. Un individu va forçar els accessos d’una segona residència situada a Calafell i va sostraure diversos objectes, entre ells una televisió. Hores més tard, una patrulla de la Policia Local de Calafell va localitzar el sospitós caminant pel carrer amb la televisió i el va sancionar per trencar el confinament i li va intervenir els objectes.

Les gestions d’investigació van permetre identificar l’home com el presumpte autor del robatori amb força. A més, els agents van comprovar que aquest individu havia estat denunciat vuit vegades des de l’inici de les mesures de confinament establertes per la declaració d’estat d’alarma.

El detingut va passar dimecres a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar llibertat amb mesura cautelar de prohibició de sortida del seu domicili per qualsevol causa que no sigui alguna de les establertes com a excepció al RE 463/2020.