Demanen a ACESA insonoritzar el Nou Vendrell

Els problemes de sorolls en la urbanització del Nou Vendrell fa molts anys que es produeixen, fins i tot en l'any 2010 va ser denunciat al Síndic de Greuges

El passat dia 15 de Maig, la Xarxa Vendrellenca es va reunir amb el regidor d’urbanisme de l’ajuntament del Vendrell, Josep Mercader, per demanar-li que s’insti a ACESA a instal·lar pantalles contra el soroll davant de la urbanització del Nou Vendrell.

Els problemes de soroll al Nou Vendrell venen de llarg i ja l’any 2010, instats per al Sindic de Greuges de Catalunya a resultes d’una denuncia feta per als veïns, l’ajuntament del Vendrell va demanar ACESA la instal·lació de pantalles contra el soroll davant de la urbanització del Nou Vendrell, però en aquella ocasió no va ser possible. Per aquest motiu, s’ha fet aquesta reunió amb el Sr. Mercader per poder rellançar aquesta demanda.

Segons la Xarxa Vendrellenca, “la reunió ha sigut molt positiva i hem aconseguit un compromís per part del senyor Mercader de tirar en davant la nostra proposta; esperem que en un període curt de temps, podem veure arreglats els problemes de soroll d’aquesta zona”.