“Com prevenir els trastorns alimentaris” propera xerrada del programa de l’Escola de mares i pares

L’objectiu d’aquesta xerrada és donar recursos a les mares i pares per ajudar els fills i filles a l’acceptació del propi cos

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn i l’Escola de mares i pares continua oferint xerrades per als pares i mares.

 

El proper dijous 18 de maig, de 15.15 a 16.15 h, a l’escola Els Secallets, la comissió de famílies amb la col·laboració de l’Eva Carmona, infermera de pediatria del CAP I del Vendrell, han organitzat una xerrada que porta per títol “Estima’t el teu cos (com prevenir els trastorns alimentaris)”. L’objectiu d’aquesta xerrada és donar recursos a les mares i pares per ajudar els fills i filles a l’acceptació del propi cos, afavorir l’autoestima i ajudar a descobrir les característiques personals positives, potenciar l’esperit crític respecte els estereotips culturals, així com facilitar l’expressió i l’exteriorització dels sentiments a traves de la comunicació.

 

El Pla Educatiu d’Entorn és un projecte de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l’èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.