Cunit torna a participar del Mes del Xató al Penedès Marítim

L'acte ha comptat amb la presència de l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i els regidors de Turisme de Cubelles i Cunit, Raül Mudarra i Jaume Casañas, respectivament. Com edicions anteriors, es farà un sorteig de 18 sopars/dinars per a 2 persones si s'acredita haver dinat o sopat en mínim dos restaurants participants.

La presentació del Mes del Xató al Penedès Marítim ha estat al Castell de Cubelles. La iniciativa arriba a la tercera edició i aquest any compta amb la col·laboració de NODE-Garraf – Agència de Desenvolupament i del projecte Xarxa Productes de la Terra, una proposta impulsada per donar suport a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a produir i transformar productes alimentaris lligats al territori amb criteris de qualitat i proximitat.

La campanya inicialment distribuirà 2.000 llibrets del Mes del Xató al Penedès Marítim, que recull tota la informació dels establiments que participant a la campanya de promoció i els menús que ofereixen.

De Cunit hi participen: Sa Cova, El Asador de Cunit, Rodaví-Can Nicolau, Ronsito-Gastrobar, Casa Carmiña.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, s’ha mostrat satisfet amb aquesta segona col.laboració “vista l’experiència de l’any 2017, no hem dubtat en tornar a sumar amb Cubelles amb una nova acció de promoció dels nostres municipis”.

Els diversos restaurants participants a la campanya han elaborat un menú a preus assequibles, que oscil·len entre 14 i els 20 euros, on el protagonisme indiscutible és el xató. Com a les dues anteriors edicions, aquesta campanya de promoció de la gastronomia local de Cubelles i Cunit té com incentiu el sorteig de divuit sopars/dinars per a dues persones entre els seus participants.

Per a participar als sorteig cal anar a un mínim de dos restaurants diferents participants a la campanya. Per acreditar aquesta assistència, s’haurà d’omplir una papereta de participació i valoració del Mes del Xató (les caselles amb els segells dels dos restaurants) i es podrà lliurar a les oficines de Turisme de Cubelles o Turisme de Cunit o bé als restaurants participants.

El sorteig dels sopars/dinars es realitzarà durant la primera quinzena del mes de març. Els afortunats els podran gaudir fins el 31 de maig de 2018.

L’acte ha conclòs amb l’entrega al restaurant La Salseta de Cubelles del diploma acreditatiu del millor xató de l’edició 2017 del Mes de Xató, segons les votacions populars dels participants.

Tots els comensals dels establiments adherits rebran una entrada gratuïta a l’Exposició permanent del pallasso Charlie Rivel.