Arriba la cinquena edició de la ruta dels platets de l’Arboç

Serà el darrer cap de setmana de setembre i el primer d’octubre

Imatge d'un platet d’anteriors edicions. Foto: Aj. de l'Arboç

La 5ena edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç arriba el proper divendres 28 de setembre amb interessants propostes gastronòmiques de tots els establiments adherits. Els caps de setmana del 28, 29, i 30 de setembre, i del 5, 6, i 7 d’octubre es podrà gaudir d’aquesta iniciativa gastronòmica que arriba enguany a la cinquena edició plenament consolidada.

Referent als premis, pel sol fet de participar, omplenar tots els segells del mapa i presentar-lo a l’Oficina de Turisme es rebrà com a premi un clauer commemoratiu i, a més a més, els primers que ho facin rebran un val de 5 euros per gastar en qualsevol dels establiments de restauració adherits a la 5ena Ruta dels Platets de l’Arboç.

A més, els participants que completin tots els segells podran votar el “Millor Platet” i “El Platet més Original” i participaran en el sorteig d’una nit en hotel de 5 estrelles a Lloret de Mar per a dues persones entre d’altres regals.

Igual que en les edicions anteriors, refermant el compromís amb les intoleràncies alimentàries i, en especial, amb la intolerància al gluten, en el fulletó de la cinquena edició de la Ruta dels Platets també s’oferirà tota la informació sobre els ingredients de cada platet i apareixerà el símbol lliure de gluten en aquells platets lliures d’aquesta substància.

La 5ena Ruta dels Platets és organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.