S’obre el període de preinscripcions a l’Escola Bressol “Minyons” de l’Arboç del 10 al 21 de maig

Es poden presentar les sol.licituds telemàticament a través de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/dossier.1

L’Escola Bressol Municipal “Minyons” de l’Arboç obre el període de preinscripcions del 10 al 21 de maig de 2021. Totes les famílies amb fills en edat preescolar, de 0 a 3 anys, nascuts als anys 2019, 2020, i 2021 que hi estiguin interessats, hauran de realitzar aquest tràmit. El dia 1 de juny es publicarà el llista provisional amb la puntuació i del 16 al 22 de juny es realitzarà la matrícula dels alumnes.

A l’escola bressol “Minyons”, els infants tenen l’oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d’espais i materials especialment pensats i organitzats per a facilitar l’activitat i les relacions, de participar en propostes educatives d’ensenyament i aprenentatge, que afavoreixen els seu desenvolupament i les seves capacitats.

La llar d’infants Minyons té la metodologia, les estratègies i procediments necessaris per afavorir les relacions entre les seus protagonistes: infants, mestres i famílies, és oberta i participativa, convida al diàleg i a la familiaritat, per tal que tothom tingui la possibilitat d’implicar-s’hi i expressar-se lliurement, tot vetllant perquè els infants puguin gaudir i interactuar amb l’entorn.

El personal educatiu de l’escola bressol Minyons, mestres i tècniques especialistes en educació infantil, té la formació i experiència necessària per afavorir el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes. Els horaris són de matí o matí i tarda. S’ofereix la possibilitat de menjador i ampliació d’horari: una hora al matí.

La tramitació de la preinscripció es pot fer telemàticament al següent enllaç de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/dossier.1 o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament sempre que no es pugui fer telemàticament. Cal demanar cita prèvia al 977 670 083

Per a més informació, podeu trucar als telèfons 621 29 97 44 697 17 97 77