PSC i Impulsem arriben a un acord per governar Cunit

Les assemblees i els òrgans de govern dels dos partits, han aprovat majoritàriament un pacte de govern estable pel proper mandat

Imatge dels regidors del PSC Cunit i Impulsem Cunit. Foto: Cedida

Els resultats de les passades eleccions municipals van fer del PSC de Cunit i Impulsem Cunit, les dues forces amb mes suport al municipi, sumant entre les dues 9 regidors (5 PSC i 4 IMPULSEM CUNIT), suficients per la constitució de la majoria del plenari.
Durant aquestes setmanes s’ha treballat intensament per tal de definir un acord que permeti la investidura i un govern estable durant la pròxima legislatura (2019-2023). Un acord basat en un full de ruta compartit d’obra de govern pels propers quatre anys. La conformació d’un cartipàs municipal amb la meitat de les regidories per cadascuna de les formacions, i compartir l’alcaldia durant aquest mandat, els primers dos anys pel PSC i els darrers dos anys per Impulsem Cunit. Un full de ruta compartit on destaquen quatre grans blocs programàtics; el Cunit de les persones, el Model de poble, un Cunit sostenible i el Cunit econòmic.