L’Ajuntament de Banyeres del Penedès licita la neteja viària i de jardineria

Es va aprovar durant el passat ple ordinari del dia 17 de maig i està licitat sota la nova llei de contractes del sector públic vigent des del passat 9 de març

Al ple ordinari corresponent al mes de maig, es va aprovar la licitació de la neteja viària i de jardineria. Aquesta s’ha licitat sota la nova llei de contractes del sector públic vigent des del passat 9 de març. Aquesta licitació tindrà una durada de 3 anys prorrogable dos anys més, i té un cost d’1.214.500 € més 111.150 € subjecte al 10% de l’IVA i 21.630 € subjecte al 21% d’IVA. Aquesta licitació s’ha incrementat respecte a la licitació anterior, ja que s’han ampliat els serveis i prestacions inclosos al contracte i ampliant a tot el terme municipal.

Aquest punt va ser aprovat per majoria absoluta amb els vots a favor del BNY, ICV i PSC i l’abstenció del PDeCAt.

Al mateix ple també van ser aprovades l’ordenança municipal de civisme i convivència i l’ordenança de les bases d’ajuts econòmics per a la rehabilitació de façanes amb caràcter retroactiu el gener de 2017. La primera va ser aprovada per unanimitat i la segona va ser aprovada per majoria absoluta amb els vots a favor del BNY, ICV i PdeCat i l’abstenció del PSC.

Al ple també es van aprovar per unanimitat, dues mocions, la primera per exigir a la Generalitat de Catalunya l’abonament del deute pendent de les escoles bressols i la segona per a la defensa de la qualitat educativa, reclamant menys ràtios i més qualitat.