El grup municipal BNY – Un Nou Banyeres i Banyeres en Comú Verds arriben a un pacte de govern pels pròxims quatre anys

L'alcalde en funcions Amadeu Benach i el cap de llista de Banyeres En Comú Marc Majem tanquen l'acord per tal de treballar conjuntament pel municipi

Imatge d'Amadeu Benach i Marc Majem. Foto: Cedida

El dimarts dia 4 de juny, el cap de llista i actual alcalde en funcions Amadeu Benach del grup municipal BNY – Un Nou Banyeres i Marc Majem, cap de llista de Banyeres En Comú van tancar l’acord de pacte de govern pels proxims quatre anys. D’aquesta manera, entre els 5 regidors del BNY – Un Nou Banyeres i el regidor de Banyeres En Comú assoliran una majoria absoluta que els permetrà treballar conjuntament pel bé del municipi de Banyeres del Penedès.

Aquest pacte de govern pels pròxims quatre anys donaran l’alcaldia a Amadeu Benach mentre que per la seva part, Banyeres En Comú ostentarà el càrrec de primer tinent d’alcalde.

La bona entesa d’aquests dos grups s’ha pogut veure palesa durant aquests últims quatre anys i novament es reedita l’anterior govern que tants bons resultats ha donat a la legislatura que està a punt de finalitzar.

Amadeu Benach ha explicat que “estem molt orgullosos de poder treballar conjuntament amb el Marc Majem ja que es tracta d’una persona molt preparada i molt involucrada en temes de medi ambient, de respecte per la natura i el nostre entorn. A més, el fet de tenir un pacte de govern estable ens permetrà dur a terme moltes accions que en la passada legislatura, en estar en minoria, no vàrem poder fer.”

El pròxim dissabte 15 de juny a les 13 hores tindrà lloc el ple d’investidura a Banyeres del Penedès.