Eduard Cervera alcaldable d’Acord Municipal Esquerra Albinyana

Es presenten a les eleccions del proper 26 de Maig sota el lema «Municipalisme d’Arrel»

Imatge de la llista d'ERC Albinyana. Foto: Cedida
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

Acord Municipal Esquerra Albinyana es presenta a les eleccions del proper 26 de Maig sota el lema «Municipalisme d’Arrel» La candidatura de veïnes dels diferents nuclis del municipi d’Albinyana s’articula sota el paraigües d’Esquerra Republicana i integra diversos membres independents, activistes de la Coordinadora Obrera Sindical, del Partit Pirata, de Omnium Cultural, cooperativistes i militants dels moviments socials i culturals.

La llista anirà encapçalada per Eduard Cervera i Sonia Arans plantejant la opció de desenvolupar una co-alcaldia en la línia d’abandonar els personalismes i obrir les institucions al poble bastint òrgans de democràcia horitzontal, directa i participativa.

Un dels eixos principals plantejats és el municipalisme assembleari, fomentant la implicació de les veïnes en la presa de decisions posant en marxa una veritable democràcia participativa a partir de les eines escaients i efectives, i recuperar les institucions públiques pel servei de la col·lectivitat.

La candidatura d’Acord Municipal té molt clar que el model de l’actual govern de Convergència/PdeCat ha quedat esgotat, si és que alguna vegada va funcionar realment. La inacció i la falta de dedicació al municipi de l’actual alcalde i el seu equip s’entén posant en context com aquest s’ha servit de l’ajuntament com a trampolí per a impulsar la seves pròpies carreres polítiques dins el partit i els cercles del poder català. És una necessitat urgent desallotjar de l’ajuntament a aquells que no han tingut cap més interès que promocionar-se a si mateixos elaborant les seves carreres a costa de la vida dels habitants del municipi.

La proposta d’Acord Municipal Esquerra Albinyana és eminentment pràctica i per això la candidatura a començat a construir-se des de baix i a través d’un procès assembleari de jornades programàtiques que a través de diferents eixos han configurat una sèrie de propostes per el municipi. Aquestes jornades programàtiques han estat les primeres celebrades a Albinyana i s’han celebrat sobre 5 eixos. Treball, empresa i promoció econòmica. Pagesia, medi ambient i seguretat rural. Educació i cultura. Serveis municipals i seguretat urbana. Joventut i Oci. Desenes de persones han pogut participar en aquestes trobades posant en comú inquietuds i propostes que configuren el programa per el 26 de maig.

La llista completa queda configurada de la següent manera

1-. Eduard Cervera

2.- Sonia Arans

3.- Annalís Revés

4.- Aureli Batet

5.- Marta Grande

6.- Bartomeu Mellado

7.- Josep Bahima

8.- Joan Subirana

9.- Odin Abkarovits

10.- Cinta Pérez

11.- Joan Padilla

12.-Andoni Mendizabal

13.- Antonio Cervantes