Christian Martínez, alcaldable del PSC de Santa Oliva per les pròximes eleccions municipals

Pren el relleu de Cristina Carreras qui portava al capdavant des de l’any 2003

El passat dimecres 14 de novembre es va celebrar l’assemblea extraordinària de l’agrupació del PSC de Santa Oliva per a escollir el cap de llista per a les properes eleccions municipals de 2019 i Christian Martínez va ser escollit prenent el relleu de Cristina Carreras qui portava al capdavant des de l’any 2003.

Actualment, Christian Martínez és el Primer Secretari de l’agrupació del PSC de Santa Oliva. És regidor a l’Ajuntament des de l’any 2011, i des de 2015 membre de l’equip de govern amb la responsabilitat en les àrees d’ocupació, educació, centres cívics, joventut i serveis socials. També és Conseller Comarcal des de l’any 2017.

En el transcurs de l’assemblea, un cop escollit, el candidat va agrair a l’agrupació la confiança dipositada en ell i va tenir unes paraules d’agraïment a la seva predecessora Cristina Carreras, per la feina feta durant tots aquests anys així com l’experiència adquirida al seu costat.

El candidat també va expressar que és un honor poder encapçalar la candidatura del PSC de Santa Oliva i un repte que inicio amb il·lusió, per aconseguir guanyar-nos la confiança dels nostres veïns i veïnes per dur a terme el nostre projecte i construir una Santa Oliva millor.