L’Arboç realitza millores a Escola Sant Julià per valor de 100.000€

S’han fet tots els banys nous, un lavabo adaptat i una nova rampa d’accés al pati interior

Imatge de les millores a Escola Sant Julià de L'Arboç. (Cedida)

S’acosta l’inici de curs escolar i s’han finalitzat les obres de millora de l’Escola Sant Julià. S’han aprofitat els mesos d’estiu per realitzar millores importants per valor de 100.000€, 40.000€ dels quals provenen del pressupost participatiu i la resta, 60.000€ els ha posat el consistori municipal valorant la necessitat d’adequar les instal.lacions mentre no es construeix el nou edifici. El gruix de les millores han estat refer totalment tots els lavabos de l’edifici, els dels alumnes i els del professorat, la construcció d’un lavabo adaptat, l’adequació del pati i la construcció d’una rampa d’accés al pati interior amb barana i que permet l’accés de vehicles d’urgències en cas que sigui necessari.

Per part del Departament d’ensenyament de la Generalitat també s’han realitzat obres de millora construïnt una sortida d’emergència per complir amb la normativa actual i a més s’han modificat els tabics de separació de les aules per millorar l’aprofitament.

Amb aquestes millores, el proper dijous comença un nou curs mentre des de l’Ajuntament es recorda que s’està treballant per aconseguir la construcció d’una nova escola el més aviat possible.

COMPARTIR
Article anteriorRates a la platja del Miracle
Article següentArrenca Santa Tecla
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.