L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès continua treballant en el projecte de rehabilitació del poliesportiu municipal

Aquesta setmana s’ha aprovat inicialment el projecte d’obres de la fase 1.2. que es correspon al pavelló municipal del Poliesportiu bisbalenc

Imatge del Poliesportiu municipal en l'actualitat. (Cedida)
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

La Junta de Govern Local del 22 de juliol ha aprovat, inicialment, el projecte d’obres de la fase 1.2. del Poliesportiu municipal. Aquesta fase correspon a la construcció del pavelló esportiu del poliesportiu municipal amb el projecte redactat per l’equip UTE Anton Pàmies, Josep Anglès i Albert Pàmies per un import de 711.472,33€.

Ara la fase 1.2. es publicarà al tauler d’anuncis, a la seu electrònica i al BOP de Tarragona durant 30 dies, en període d’informació pública, com ja es va fer amb el projecte de la fase 1.1., corresponent a la construcció dels vestuaris del pavelló.

Més enllà d’aquesta aprovació inicial, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha sol·licitat el control preventiu al Departament de prevenció d’incendis de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb la llei 3/2010, del 18 de febrer, de prevenció i seguretat en matèria d’incendis en establiments, activitats, infraestructures i edificis.