Comencen les obres del nou pàrquing d’autobusos de l’IES Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès

La Regidora d'Educació, Maguy Antolín, s'ha mostrat molt il·lusionada pel fet que tiri endavant aquest projecte

Aquest passat dilluns 13 de novembre ha tingut lloc la signatura del replantejament de les obres del nou pàrquing d’autobusos de l’IES Coster de la Torre amb l’empresa Gras, l’arquitecte de l’empresa Hèlix i l’arquitecte municipal. D’aquesta manera s’ha donat inici a les obres.

La Regidora d’Educació, Maguy Antolín, s’ha mostrat molt il·lusionada pel fet que tiri endavant aquest projecte, ja que no només beneficiarà el trànsit i l’ordenació dels vehicles escolars sinó que també serà útil en altres situacions, com ara durant les diades castelleres, ja que podrà fer-se servir per a l’estacionament del transport dels castellers. Recordem que des de la regidoria d’Ensenyament es va proposar solucionar el “problema de circulació i seguretat” a les arribades i sortides d’autocars a l’institut bisbalenc amb aquest aparcament. És per això que es van començar a dur a terme negociacions per adquirir un terreny i fer-hi un pàrquing per als nou autocars de l’institut, de manera que no quedés la circulació tallada ni per a les famílies que van en cotxe a l’institut, ni per als usuaris del Punt Verd. Aquest dilluns, després de l’esmentada signatura, s’han iniciat les obres, que tindran una durada de dos mesos i mig.

Antolín afirma que des de la seva regidoria s’està fent el possible per organitzar l’obra i els temps dels treballs, mirant d’evitar, en la mesura dels possibles, les molèsties que els treballs puguin ocasionar. Tot i això que demana la col·laboració i la comprensió dels bisbalencs i les bisbalenques i els demana disculpes, per avançat, per les incomoditats que aquesta obra pugui ocasionar. La regidora Maguy Antolín demana paciència a la ciutadania i conclou que “l’esforç valdrà la pena”.