XXVè Cros Escolar de l’Arboç

El proper diumenge 12 de març l’Arboç celebrarà el XXVè Cros Escolar

Aquesta prova, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començarà a les 11 del matí a la zona mestral; als carrers que hi ha entre l’institut i l’estació de ferrocarril de l’Arboç.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya.

S’espera que la prova esportiva compti amb una participació al voltant dels 600 esportistes, des dels 3 anys fins a la categoria de majors de 18 anys. L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i Freixas, la regidora d’Ensenyament, Sra. Sònia Magrané, la directora de l’Escola Sant Julià, Sra. M. Glòria Guardià, i membres de l’AMPA de l’Escola Sant Julià, lliuraran les medalles als tres primers classificats en les categories juvenil, cadet, infantil i aleví.

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu és una iniciativa de l’AMPA de l’Escola Sant Julià de l’Arboç juntament amb el centre docent, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.