La 4a Cursa i Marxa solidària 5k contra el Càncer de l’Arboç recapta 2000 euros

Un total de 400 inscrits hi van voler participar en aquesta marxa solidària

Imatge abans de la sortida de la 4a cursa solidària contra el càncer de l'Arboç. Foto: Aj. l'Arboç

Més de 500 participants i 400 inscrits aquest passat diumenge a l’Arboç en una jornada esportiva solidària contra el càncer amb la celebració de la 4a Cursa i Marxa solidària 5k contra el Càncer. Des de primera hora del matí el centre de la Vila es va omplir de corredors i famílies que volien gaudir d’un matí esportiu a casa nostra. Un èxit rotund que demostra la solidaritat dels veïns i veïnes de l’Arboç i la comarca.

La 4a Cursa Solidària contra el Càncer oferia tres variants: una marxa a peu de 5 km amb la participació de famílies de senceres de l’Arboç i la comarca, una cursa de 5 km i la cursa a Kids Run Colors i Familiar d’1 km que ha estat un èxit. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa no competitiva que es podia fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una activitat que permet gaudir del diumenge conjuntament tota la família fent esport.

Com ja es va informar, un dels objectius prioritaris d’aquesta cursa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Per això, tenint en compte que del preu de la inscripció 5€ anaven destinats a la lluita contra el càncer, se’n van recaptar 2.000€. 1.000€ es destinaran a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia i 1.000€ més aniran a l’Associació Ginkgo contra el càncer infantil i el beneficiari serà l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A més, cada participant va rebre una pulsera de la Fundació Josep Carreras i un iman de nevera de l’Associació Ginkgo. La cursa va estar animada per la batucada Petafort.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç s’agraeix l’altíssima participació i la bona acollida d’aquesta iniciativa per part de tots els arbocencs.

Classificació Femenina:

1a: Stella Beazzutti, ATHLETIC TRACK TARRAGONA 20:35

2a: Carolina Menéndez Suárez RUNNERS EL VENDRELL, 21:35

3a: Mònica Bergadà Tortajada ATHLETIC TRACK TARRAGONA 22:54

Classificació Masculina:

1er: Marco Segura Martos  CLUB ESPORTIU L`ARBOÇ, 00:16:30

2on: Pol Jiménez Calull PRAT TRIATLÓ 1994, 16:41

3er: Sergi Martí Palomero , 17:06