Desmantellen els peatges de l’AP-2 a la Bisbal del Penedès i Vila-rodona

Quedaran afectats els moviments d'entrada i sortida a l'autopista

Una màquina treballa en el desmantellament d'un peatge de l'AP-7. CEDIDA

Aquesta setmana es portaran a terme tasques de desmantellament dels peatges de l’AP-2 a la sortida de la Bisbal del Penedès i Vila-rodona. Els treballs afectaran els moviments de sortida i entrada de l’autopista. Les obres es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent, segons informen des de la Demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Aquest dimarts 30 de novembre, de 8:00 a 18:00 hores, es tallarà la sortida 12 a la Bisbal del Penedès. i dimecres, en la mateixa franja horària, es tallarà la sortida 11 a Vila-rodona.

La sortida de la Bisbal afectarà els moviments de sortida per al trànsit que circuli per l’AP-2 direcció Barcelona-Tarragona i cap a Saragossa, així com els que circulen per la T-240 que vulguin accedir a l’AP-2.

Pel que fa a la sortida 11, de Vila-rodona, afectarà al trànsit que circula per l’AP-2 direcció Barcelona-Tarragona i direcció Saragossa, així com els que circulen por la C-51 que vulguin accedir a l’AP-2.