La Giralda i el Castell de Bellesguard estrelles de la VI Fira Modernista del Penedès

S’organitzaran diverses activitats en ambdós edificis durant aquest cap de setmana del 29 i 30 d’abril

Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

La VI edició de la Fira Modernista del Penedès tindrà en els edificis de Cal Pons (Castell de Bellesguard) i La Giralda els seus principals atractius patrimonials. S’organitzaran diverses activitats en ambdós edificis durant aquest cap de setmana del 29 i 30 d’abril.

El dissabte 29 d’abril, de les 11 a les 12:30 h del matí, els visitants de la Fira Modernista tindran l’oportunitat de veure la planta noble de La Giralda en visita lliure i a un preu molt econòmic.

A la tarda, a partir de les 17:15h, el Castell de Bellesguard acollirà un dels actes més esperats de la Fira Modernista; la visita guiada i teatralitzada. Visitants i curiosos podran visitar l’emblemàtic edifici de la mà del guia local Sr. Eduard Jané, i del recentment guardonat amb la Creu de Sant Jordi, Elenc Artístic Arbocenc, que revelarà a tots els assistents la veritable realitat modernista de la “Caseta de Pedra” en una petita peça teatral.

Dissabte al vespre, a partir de les 21:45h, La Giralda acollirà en dos torns (21:45h i 22:45h), un extraordinari concert de Solistes d’òpera a càrrec de la prestigiosa Coral Polifònica del Vendrell a un preu simbòlic de 2,5 €.

Finalment, diumenge a les 12:00h es realitzarà per a tots els assistents una vista guiada al Castell de Bellesguard a càrrec del guia local Sr. Eduard Jané.

Hom pot consulta el programa oficial de la Fira Modernista del Penedès a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç (http://www.arbocenc.org/uploads/DOC4144maqueta_final.pdf), o bé als perfils de les xarxes socials de l’Ajuntament de l’Arboç.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.