La Biblioteca pública de la Bisbal engega un nou club de lectura centrat en les obres de teatre

Durant les sessions es comentaran les obres llegides i el 23 de maig de 2020 s’anirà al teatre a veure “Les veus interiors” d’Eduardo de Filippo, que els participants hauran llegit a l’abril

Imatge del CMC de la Bisbal del Penedès. Foto: Aj. la Bsibal

La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès engega un nou club de lectura aquest octubre. Es tracta de ‘Llegir el Teatre’, una proposta del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya vinculada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) que consisteix a llegir i analitzar obres teatrals que es representen al TNC, amb l’opció de poder anar al teatre, amb un preu especial, a veure una de les obres treballades en el club.

Les trobades del club ‘Llegir el Teatre’ tindran lloc a la Biblioteca pública els darrers dijous d’octubre, febrer i abril, a les 19h. En aquestes trobades, que tindran una durada d’una hora, es parlarà de les obres que els participants hauran hagut de llegir prèviament:

-Dijous 31 d’octubre: “La Rambla de les Floristes” de Josep Maria de Segarra.

-Dijous 27 de febrer: “Justícia” de Guillem Clua.

-Dijous 30 d’abril: “Les veus interiors” d’Eduardo de Filippo.

A més, el dissabte 23 de maig de 2020 es farà una sortida al TNC per veure l’obra “Les Veus interiors”, que s’haurà treballat en la trobada del mes d’abril.

Aquelles persones interessades a participar en el club s’han d’inscriure, gratuïtament, a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès, on cadascun dels mesos que hi hagi club, hauran d’anar a buscar el text de l’obra corresponent.