Èxit del cap de setmana cultural de St Jordi a Cunit

Coincidint amb la festivitat de St Jordi, han tingut lloc diferents activitats en el municipi com la ballada de sardanes, els tallers de manualitats i contes a la Biblioteca i una presentació molt especial, la de les pintures d'escriptors catalans i universals en els murs exteriors de la Biblioteca Marta Mata

El pintor vilanoví Julen W. ha donat vida al mur que envolta la Biblioteca amb la realització de retrats d’escriptors catalans i universals. Durant setmanes ha estat ideant i creant els rostres de personatges cabdals en la literatura catalana i en la universal.

Segons Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni: “Aquesta iniciativa permet dignificar l’espai i alhora tenir molt presents els rostres més destacats en la nostra història literària i cultural. Vull felicitar i agrair a l’autor Julen W qui ha dedicat el seu temps a crear per a Cunit aquest espai”. Casañas ha anunciat que “està en estudi per part de l’equip directiu del CFA Dolors Paul, una segona fase d’aquesta iniciativa amb la creació d’un espai semblant dedicat a la història i a l’escola d’adults de Cunit en els murs de l’edifici que dónen al parc”.

A més, dissabte va tenir lloc a la Biblioteca el taller de Sant Jordi, en el qual els més menuts van poder fer les seves manualitats en un entorn temàtic. A més, des del passat cap de setmana, el vestíbul de la Biblioteca compta amb un nou inquilí, es tracta del Drac de Cunit, que l’Ajuntament ha traslladat amb la voluntat d’apropar el bestiari popular del municipi a la ciutadania. En altres fases s’hi afegiran els Capgrossos i la Draga.