Essència de Gospel actua el divendres 26 de juliol a l’Arboç

Aquest concert funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. El podrem gaudir a partir de les 22 hores

Essència de gospel. (RTV Vilafranca)

Aquest proper divendres 26 de juliol podrem gaudir a partir de les 22h del concert del grup vilafranquí Essència de Gospel. Aquesta és la primera vegada que el grup actua a la Vila i oferirà un concert d’una hora i quart on repassarà el seu repertori que abasta els diferents estils del gospel més contemporani amb temes dels compositors més actuals d’aquest gènere musical com són en Bazil Meade, Joe Pace o Donald Lawrence, entre d’altres.

Essència de Gospel el componen una vintena de cantaires, acompanyats per en Daniel Gonzàlez al piano, Víctor Solana a la bateria i sota la direcció d’Argemí Curto.

Aquest concert funcionarà amb el sistema de taquilla inversa, una vella fórmula que s’ha instal·lat arreu en els últims anys. Aquest concepte que encara resulta trencador en el nostre país, consisteix en convertir l’espectador en aquell qui decideix quant val el concert que acaba d’assistir. Així doncs, hom pagarà allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l’esdeveniment sense preu mínim ni màxim.

El concert que oferiran divendres serà un espectacle ple d’energia amb la clara voluntat de fer passar una molt bona estona a tothom que els vulgui escoltar i amb el clar desig de que tothom en surti molt animat. Aquest concert està organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç.