Encara podeu participar al 1r repte ‘Enoturisme Actiu’

El proper 8 de setembre finalitza el primer repte inclòs en el projecte Enoturisme Actiu Baix Penedès

El proper 8 de setembre finalitza el primer repte inclòs en el projecte Enoturisme Actiu Baix Penedès. Al llarg d’aquestes dues setmanes, tothom qui ho desitgi pot continuar animant-se i participant d’aquesta nova iniciativa comarcal, que combina enoturisme i esport, alhora que permet al participant guanyar premis per a cada repte. A part, tota aquella persona que participa en tots els reptes que es proposin, optarà a un premi especial.

El projecte Enoturisme Actiu Baix Penedès es concreta a través d’una sèrie de reptes esportius, que donen punts al participant. A partir d’aquí, un cop assolit el repte i els conseqüents punts, l’usuari té accés a descomptes a cellers de la comarca i a premis també vinculats a productes enogastronòmics del territori.

El mecanisme per poder participar al projecte és a través de la web www.enoturismebaixpenedesactiu.cat i l’aplicació WeFitter (aplicació compatible amb dispositius de monitorització esportiva com Runtastic, Garmin, Polar…).

Al Baix Penedès comptarà amb una planificació de 12 reptes, que permetran tenir una durabilitat fins el setembre del 2018. El primer dels reptes es va iniciar el 27 de juliol, i consisteix en aconseguir 360 punts a través de l’esport, és a dir, amb el consum de calories. Aquest primer objectiu té unes dimensions assequibles, per tal de guanyar adeptes al projecte. Per exemple, caminant uns 20 minuts diaris, es pot aconseguir el repte. El celler Avgvstvs Forvm és el primer participant, i totes aquelles persones que assoleixin el repte, gaudiran d’un 20% de descompte en els seus productes, i accediran al sorteig d’un lot de productes del mateix celler i un altre sorteig de 10 visites per a 2 adults cadascuna amb tast de vins i vinagres. Està previst que el segon repte inclogui novetats respecte el primer.