Oberta la inscripció de parades per la Fira de Santa Llúcia 2021 de l´Arboç

Tarragona Emoció Mediterrània – Tarragona Turisme

El termini d’inscripció de parades de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç ja s’ha obert. Els milers de visitants que cada any visiten l’Arboç durant aquestes dates avalen la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç, que com cada any tindrà una vessant nadalenca i familiar molt marcada. La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya. Novament, aquest any la gestió corre a càrrec de l’Ajuntament directament per millorar i agilitzar tots els tràmits.

Per a realitzar les inscripcions de parades cal fer-ho a través de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0, i en cas de particulars addicionalment també poden fer el tràmit presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà demanant prèviament cita. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha habilitat un botó a la pàgina principal de la web municipal www.arbocenc.org

Per a més informació cal dirigir-se al PIJ de l’Arboç per telèfon al 977 670 621 o bé enviar un e-mail a pij@arbocenc.cat.