Les sales d’estudi de Vilafranca obren en el seu horari habitual a partir d’avui

Es mantindran els aforaments limitats i es donarà continuïtat a les pautes de seguretat i d’higiene que es van aplicar en la seva reobertura l’estiu passat

Les dues sales d’estudi municipals, Casa Amiguet i ESCAVI, tornen a oferir el servei d’estudi lliure als i a les joves estudiants, a partir del dimarts 6 d’octubre, en els seus horaris habituals. La sala d’estudi Casa Amiguet obre de dilluns a divendres, de les 16.30 a les 21.30h, i la sala d’estudi ESCAVI els dilluns de les 9.30 a les 14.30h, i de dimarts a divendres, de les 16.30 a les 21.30h.

Es continuaran mantenint les restriccions i les mesures preventives que ja es van adoptar a finals del curs passat coincidint amb la reobertura de les sales després del confinament. Amb l’objectiu que aquests espais d’accés lliure continuïn sent espais segurs per a les persones usuàries i els professionals del servei hi ha un punt de desinfecció de mans i sabateses desinfecta el punt d’estudi cada cop que una persona usuària marxa i abans de ser ocupat de nou per una altra persona, i la distància social entre llocs d’estudi tant a les taules com als punts d’accés a Internet.

En la situació actual, la Casa Amiguet disposa d’un aforament reduït de 41 persones i la sala ESCAVI de 29 persones. En total, s’ofereixen 70 places entre els dos espais.